Sport 

JIK skrällde mot Kalmarsund – vann på övertid

Två spelare täcker yta

Herrarnas Jönköping IK (JIK) har haft det kämpigt i säsongens svenska superliga (SSL). Men JIK har i de senaste tre matcherna plockat hem sex poäng och i lördags skrällde JIK borta mot seriefyran Kalmarsund genom vinst på övertid med siffrorna 7-6. Matchen avgjordes av Dennis Svensson genom ett förarbete av lagkamraten Emil Jacobsson.

– Så klart är det jätteskönt. Vi vill det väldigt mycket. Vi jobbade vidare med det vi snackat om och var lugnare under matchens gång. Vi fortsätter göra bra saker, säger JIKs huvudtränare Fredrik Stille på JIKs hemsida.

JIKs Melker Hemmingberg gjorde totalt två mål i matchen och lagkamraterna Fredrik Bäckman och Hannes Nyström stod för tre, respektive två assist vardera.

Related posts