Väder 

Minusgrader med chans för sol

Jönköping
I Jönköping blir det idag en kall förmiddag upp emot -6˚C. Under lunch kommer molnen spricka upp och decembersolen kommer att värma upp staden under några timmar. I eftermiddag och kväll återgår sedan molnen och temperaturen kommer att ligga på omkring -3˚C.

Värnamo
Söderut blir det en aning varmare temperatur runt -1˚C. Även här finns chans för sol men under en kortare period. Eftermiddagen och kvällen bjuder på moln ihop med grader runt 1˚C. Under natten finns risk för snöfall.

Vetlanda
I Vetlanda blir det idag en solig och kall morgon och förmiddag med grader runt -4˚C. Under eftermiddagen rör sig uppehållet norrut och risk för snöfall finns. Snöfallet blir dock inte långvarigt och under kvällen blir det uppehåll.

hafr1717

Related posts